Napelemes rendszerek telepítése

Komplex Energetikai Programunk célkitűzése, hogy alternatív megoldásokat kínáljunk vállalkozások, egyházak, önkormányzatok üzemeltetési költségeinek (fűtés, áram) csökkentéséhez, pályázati források bevonásával.
2014-2020 közötti időszakban a Széchenyi 2020 pályázatai a napelemes rendszer telepítéséhez jelentős mértékű vissza nem térítendő támogatást nyújt.
 
Az Energiatudás Innovációs Kft a napelemes rendszerek kivitelezése során az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Helyszíni felmérés elvégzése (tetőfelületek nagyságának, tájolásának, meglévő villamos hálózat, mérőóra megfelelőségének felmérése, tetőszerkezet terhelhetőségének ellenőrzése).
 • Napelemes rendszer megtervezése
 • Engedélyeztetési folyamat lebonyolítása (igénybejelentés, csatlakozási dokumentáció elkészítése, kapcsolattartás a szolgáltatóval)
 • Napelemes pályázat elkészítése, benyújtása
 • Napelemes rendszer kivitelezése
 • Elnyert támogatás lehívása, kifizetési kérelmek, záró beszámolók elkészítése
 • Napelemes rendszer felügyelete, szervizelése

 
Miért érdemes az Energiatudás Innovációs Kft-t választani?

 1. Beruházás teljes körű lebonyolítását vállaljuk.
  Komplex szolgáltatást nyújtunk, amely tartalmazza a napelemes rendszer kivitelezésén felül a helyszíni felméréseket, pályázati anyag elkészítését, engedélyeztetési folyamat lebonyolítását, elnyert támogatás lehívását. Ezáltal mentesül az alvállalkozók felkutatásával, munkájuk folyamatos irányításával, összehangolásával járó terhektől, és az ezzel járó többlet kiadásoktól.
   
 2. Szállítói finanszírozási mód biztosítása
  Az Energiatudás Innovációs Kft. biztosítja megrendelői számára a szállítói finanszírozási módot. A szállítói finanszírozásnál a megrendelőnek csak az önrészt kell kifizetnie a kivitelezőnek, a beruházási összeg fennmaradó részét a kivitelező finanszírozza az elnyert támogatási összeg folyósításáig.
   
 3. I. osztályú anyagok, szolgáltatások biztosítása, folyamatos tájékoztatás
  A szolgáltatást a legmagasabb szakmai szabvány, hatósági előírások szerinti I. osztályú anyag felhasználásával I. osztályú munkavégzéssel teljesítjük.
  Az Energiatudás Innovációs Kft. vállalja a beruházással járó összes tevékenység elvégzését, lebonyolítását. Önnek ez mindössze néhány órába kerül, amíg megismeri konstrukciónkat, részt vesz néhány munkaközi megbeszélésen, és a munka teljes körű elkészültét követően a műszaki átadáson átveszi a kifogástalan munkát. Az ügymenet alakulásáról folyamatos tájékoztatást adunk, illetve a kivitelezés ellenőrzését folyamatában közösen végezzük. A munka ügyintézését, mi teljes körűen elvégezzük.