Épületenergetikai fejlesztések

Irodák, gyártócsarnokok energetikai racionalizálásával (külső nyílászárók cseréje, utólagos külső hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés megújuló energiaforrással) nagymértékű kiadáscsökkentés érhető el, mely fejlesztések megvalósításához a Széchenyi 2020 pályázatai nyújtanak jelentős támogatást.

Energiatudás Innovációs Kft vállalja üzemek, irodaépületek, intézmények  teljes körű energetikai korszerűsítését, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Megrendelői igények megismerése, energetikai tanácsadás
 • Helyszíni felmérések elvégzése
 • Energetikai számítások elkészítése, alternatív megoldások kidolgozása
 • Tervdokumentációk, környezeti hatásvizsgálatok és hatástanulmányok elkészítése
 • Pályázati anyag megírása
 • Épületenergetikai beruházások (külső nyílászáró csere, utólagos külső hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés) teljes körű lebonyolítása
 • Elnyert támogatások lehívása, kifizetési kérelmek, záró beszámolók elkészítése

 
Miért érdemes az Energiatudás Innovációs Kft-t választani?

 1. Beruházás teljes körű lebonyolítását vállaljuk
  Komplex szolgáltatást nyújtunk, amely tartalmazza a teljes körű épületenergetikai beruházáson felül az energetikai tanácsadást, alternatív megoldások kidolgozását, energetikai számítások elvégzését, tervdokumentációk elkészítését, megvalósíthatósági tanulmány és a pályázati anyag elkészítését. Ezáltal mentesül az alvállalkozók felkutatásával, munkájuk folyamatos irányításával, összehangolásával járó terhektől, és az ezzel járó többlet kiadásoktól.
   
 2. Szállítói finanszírozási mód biztosítása
  A pályázatoknál választható finanszírozási módok: szállítói finanszírozás és utófinanszírozás.
  A szállítói finanszírozásnál a megrendelőnek csak az önrészt kell kifizetnie a kivitelezőnek, a beruházási összeg fennmaradó részét a kivitelező finanszírozza az elnyert támogatási összeg folyósításáig.
  Az utófinanszírozás esetén a megrendelő a teljes beruházás összegét kifizeti a kivitelezőnek, majd a kifizetési kérelem benyújtását követően átlagosan 2-3 hónap múlva kapja meg az elnyert támogatást. A beruházás lebonyolításához a megrendelőnek a teljes beruházási összeggel rendelkezni kell.
   
 3. I. osztályú anyagok, szolgáltatások biztosítása, folyamatos tájékoztatás
  A szolgáltatást a legmagasabb szakmai szabvány, hatósági előírások szerinti I. osztályú anyag felhasználásával I. osztályú munkavégzéssel teljesítjük.
  Az Energiatudás Innovációs Kft. vállalja a beruházással járó összes tevékenység elvégzését, lebonyolítását. Önnek ez mindössze néhány órába kerül, amíg megismeri konstrukciónkat, részt vesz néhány munkaközi megbeszélésen, és a munka teljes körű elkészültét követően a műszaki átadáson átveszi a kifogástalan munkát. Az ügymenet alakulásáról folyamatos tájékoztatást adunk, illetve a kivitelezés ellenőrzését folyamatában közösen végezzük. A munka ügyintézését, mi teljes körűen elvégezzük.