Csarnok kivitelezése

Komplex Csarnoképítési Programunk célkitűzése, hogy a teljes körű kivitelezés során magas minőségű, költséghatékony, fix áras, rejtett költségek nélküli megoldásokat kínáljunk vállalkozásoknak, pályázati források bevonásával.
2014-2020 közötti időszakban a Széchenyi 2020 pályázatai az irodák, üzemcsarnokok, mezőgazdasági létesítmények kivitelezéséhez jelentős mértékű vissza nem térítendő támogatást nyújt.
 
Az Energiatudás Innovációs Kft a kivitelezése során az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Helyszíni felmérés elvégzése, megrendelői igények feltérképezése személyes konzultációk keretében.
 • Megrendelői igényeknek megfelelő pályázati forrás felkutatása
 • Engedélyes tervdokumentáció, látványtervek elkészítése, hatósági engedélyek beszerzése
 • Pályázati anyag összeállítása, benyújtása
 • A kivitelezéshez szükséges kiviteli tervdokumentációk (építész, statikai, elektromos, gépész, környezetvédelmi, tűzvédelmi) elkészítése
 • Tervek alapján a kivitelezés teljes körű lebonyolítása
 • Elnyert támogatás lehívása, kifizetési kérelmek, záró beszámolók elkészítése

 
Miért érdemes az Energiatudás Innovációs Kft-t választani?

 1. Beruházás teljes körű lebonyolítását vállaljuk.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, amely tartalmazza a csarnok kivitelezésén felül a tervdokumentációk, pályázati anyag elkészítését, engedélyeztetési folyamat lebonyolítását, elnyert támogatás lehívását. Ezáltal mentesül az alvállalkozók felkutatásával, munkájuk folyamatos irányításával, összehangolásával járó terhektől, és az ezzel járó többlet kiadásoktól.

 1. Szállítói finanszírozási mód biztosítása

Az Energiatudás Innovációs Kft. biztosítja megrendelői számára a szállítói finanszírozási módot. A szállítói finanszírozásnál a megrendelőnek csak az önrészt kell kifizetnie a kivitelezőnek, a beruházási összeg fennmaradó részét a kivitelező finanszírozza az elnyert támogatási összeg folyósításáig.

 1. I. osztályú anyagok, szolgáltatások biztosítása

A szolgáltatást a legmagasabb szakmai szabvány, hatósági előírások szerinti I. osztályú anyag felhasználásával I. osztályú munkavégzéssel teljesítjük.
Megbízható, minőségi munkát végző fix alvállalkozói csapatot alkalmazunk.
Az Energiatudás Innovációs Kft. vállalja a beruházással járó összes tevékenység elvégzését, lebonyolítását. Önnek ez mindössze néhány órába kerül, amíg megismeri konstrukciónkat, részt vesz néhány munkaközi megbeszélésen, és a munka teljes körű elkészültét követően a műszaki átadáson átveszi a kifogástalan munkát. Az ügymenet alakulásáról folyamatos tájékoztatást adunk, illetve a kivitelezés ellenőrzését folyamatában közösen végezzük. A munka ügyintézését, mi teljes körűen elvégezzük.

 1. Fix ár, rejtett költségek nélkül

Teljes körű árajánlatunk révén elkerülheti a kivitelezés során jelentkező rejtett költségeket, többletmunkákat, vitákat. Vállalkozási díjunk fix díj, amely tartalmazza a kivitelezés során a rögzített műszaki tartalomnak megfelelő összes költséget.